FÖRSTA KONTAKTEN.


Det första ni gör är att kontakta mig för att se om ert bröllopsdatum är ledigt.  Därefter får ni gärna skriva lite kortfattat om er och ert bröllop. Vart vigslen ska äga rum och hur länge ni skulle vilja att jag är med er. 


Vi bokar in ett möte gärna inom kort. 


 Där går vi igenom allt så jag är väl förbered om era gäster, vart vi ska vara, era önskemål- Vi känner av hur det känns.
För mig är det viktigt att vi känner oss avslappnade och trivs ihop.
Vi kommer också boka in en tid för en "kärleksfotografering" -En fotografering så att på den stora dagen känns allt mindre nervöst att stå framför kameran och er kärlek strålar genom bilderna :)

 

UNDER VIGSLEN försöker jag att vara så osynlig som möjligt och inte distrahera era gäster eller att ni ska tappa fokusen på varandra.

Jag är alltid i kyrkan en stund innan ni gifter er och pratar med prästen om vart jag får lov att vara. Det är han som bestämmer vart jag får lov att stå. 

 Det är alltid bra ifall ni också informerar prästen att jag kommer att fotografera ert bröllop.


 

BRÖLLOPSPORTÄTTBILDERNA är  Ljuset viktigaste delen i att skapa magiska porträtt. 

Ibland har man inte möjlighet att styra vilken tid porträtten ska tas och fotograferar vi mitt på dagen så rekommenderar jag platser som skapar skugga om solen är framme!  Träd och skog brukar vara perfekta skuggplatser.

Eller vid stora byggnader där det är skugga.


Fundera gärna på det när ni börjar planera för bröllopsporträtt -  vart vi ska ta era bröllopsbilder.

 

Jag kommer inte att fotografera varje gratulationskram utan kommer att fokusera på att fånga glädje,  känslorna, gästerna och er.  På vårt möte kommer ni att få framföra era önskemål och tankar och vilka bilder ni tycker som är viktiga för er!

 

Har ni bokat Paket nr 3 kommer jag att fälja med er till festlokalen. Där tar jag bilder på era gäster såkallade mingebiler, Kanske finns möjligheten att smita in i lokalen och ta bilder på dektrationer och borden .

Önskar ni ta gruppbild på alla gästerna och gruppbilder familjevis tillsammans med er som brudpar gör vi det.  Jag är med er fram tills ni har satt er ner och börjat inta middagen.  Därfter lämnar jag er..  

 

 


EFTER ERT BRÖLLOP  lägger jag ner mycket tid på att redigera era bilder.

 Den största delen redigeras i färg och en liten del redigeras i svartvitt. Vissa bilder med mycket olika färger eller hårt ljus gör sig oftast bättre i svartvitt.

Antalet bilder som levereras till er beror på hur länge jag har varit med er.  En längre dag ger såklart fler bilder. 

 

Era bilder kommer ni att få levererat på ett USBminne ca 2- 3 veckor efter er stora dag.

Vigsel &  Bröllopsbilderna har gått igenom en nogrannare redigering medans övriga bilder är lätt redigerade.

 

 

 

Dessa priser gäller 6 mils radie från Veberöd
( Har ni redan bokat ett paket med mig men till ett annat pris eller fler timmar  är det fortfarande ert pris som gäller som vi kommit överen som)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag & Min studio finns i Veberöd


Fotograferingstider är;

Måndag - Onsdag

kl 18-20


Lördagar & Söndagar

kl 14-18


(Endast tidsbokning)