FÖRSTA KONTAKTEN.


Det första ni gör är att kontakta mig för att se om ert bröllopsdatum är ledigt.  Därefter får ni gärna skriva lite kortfattat om er och ert bröllop. Vart vigslen ska äga rum och hur länge ni skulle vilja att jag är med er. 


Vi bokar in ett möte gärna inom snarast.  


 Där går vi igenom allt så jag är väl förbered om era gäster, vart vi ska vara, era önskemål- Vi känner av hur det känns. För mig är det viktigt att vi känner oss avslappnade och trivs. 
Vi kommer också boka in en tid för en "kärleksfotografering" -En fotografering så att på den stora dagen känns allt mindre nervöst att stå framför kameran och er kärlek strålar genom bilderna.

 

UNDER VIGSLEN försöker jag att vara så osynlig som möjligt och inte distrahera era gäster eller att ni ska tappa fokusen på varandra.

Det är väldigt olika hur mycket fotografen får röra sig i kyrkan så det är viktigt att ni pratar med er präst innan så ni vet vilka regler som gäller vid vigseln: Och vart jag får lov att vara/stå.  Det finns en del prästar som inte vill att man ska fotografera mer än när man går in eller ut från kyrkan så det är viktigt att ni frågar.

.Ljuset är den absolut viktigaste och jag försöker hitta ställen att stå på där jag får mest hjälp av ljuset.

 

BRÖLLOPSPOTRÄTTBILDERNA är som sagt  Ljuset viktigaste delen i att skapa magiska porträtt.  Ibland har man inte möjlighet att styra vilken tid porträtten ska tas och fotograferar vi mitt på dagen så rekommenderar jag platser som skapar lite skugga. Träd och skog brukar vara perfekta skuggplatser. Eller vid stora byggnader där det är skugga.

Tänk gärna på det om ni själva har önskemål om vart vi ska ta era bröllopsbilder.

 

Jag kommer inte att fotografera varje gratulationskram utan kommer att fokusera på att fånga glädje, de bästa känslorna, det bästa ljuset och den bästa vinkeln.  På vårt möte kommer ni att få framföra era  önskemål och tankar och vilka bilder ni tycker som är viktiga för er!

 

INNAN MIDDAGEN försöker jag hinna fotografera dukningen och menyn innan gästerna har hunnit slå sig till bords. Under middagen fotograferas tal och gästernas reaktioner som glädjetårar och skratt.   

Under kvällens gång hinner vi med att fotografera mer än tal och skratt, Vi har tårtan, er första dans som gifta och där beger jag mig hemåt för att dagen efter börja med era bilder.

 

 

 

 

EFTER ERT BRÖLLOP  lägger jag ner mycket tid på att redigera era bilder.

 Den största delen redigeras i färg och en liten del redigeras i svartvitt. Vissa bilder med mycket olika färger eller hårt ljus gör sig oftast bättre i svartvitt.

Antalet bilder som levereras till er beror på hur länge jag har varit med er. En längre dag ger såklart fler bilder. 

 

Era bilder kommer ni att få levererat på ett USBminne ca 2- 3 veckor efter er stora dag.

Vigsel &  Bröllopsbilderna har gått igenom en nogrannare redigering medans övriga bilder är lätt redigerade.

 

 

 

Dessa priser gäller 5 mils radie från Veberöd

( Har ni redan bokat ett paket med mig men ett annat pris står nu är det fortfarande ert pris som gäller som vi kommit överen som)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag & Min studio finns i Veberöd


Fotograferingstider är;

Måndag - Onsdag

kl 18-20


Lördagar & Söndagar

kl 14-18


(Endast tidsbokning)